05.10.15

Відбувся 2-й корпоративний чемпіонат VENTSFISH 2015!

26 вересня на новій Оболонській набережній відбувся 2-й корпоративний чемпіонат VENTSFISH 2015 для усіх співробітників ВЕНТС, які люблять риболовлю. Тестування нової рибальської локації, смачна уха від двократного переможця чемпіонату Романа Черняка і море позитивних емоцій – ось чим запам'ятався осінній фестиваль.

Перший VENTSFISH відбувся ще влітку, започаткувавши добру корпоративну традицію. Тоді учасники змагалися у двох категоріях – на спінінгових вудилищах і поплавкових. Цього разу лов йшов на фідерні снасті. Особливість даного способу лову полягає у використанні спеціальних вудилищ з гнучкою вершинкою для індикації клювання і постійним підгодовуванням місця лову.

Осінній чемпіонат відрізнявся від літнього також складом учасників – рибалили виключно чоловіки, кожен з яких застосовував свою тактику. За підсумками змагання у фінал вийшли досвідчені рибалки – співробітник будівельного майданчика Олександр Іщенко, інженер планово-диспетчерського відділу Роман Черняк і дизайнер Дмитро Влязло. У лавах переможців відбулася рокіровка – срібний призер літнього чемпіонату Олександр Іщенко посів третє місце, а Дмитро Черняк вийшов на 2-гу позицію. Беззаперечним переможцем осіннього VENTSFISH 2015 став Дмитро Влязло, дизайнер відділу маркетингу – його улов плотви заважив більше 4 кг:

«Емоції від фестивалю, звичайно ж, тільки позитивні. Риболовля сама по собі налаштовує на релакс, відбувається своєрідне «обнулення», перезавантаження. Намагаюся рибалити кожні вихідні, заряджаючись правильними емоціями від природи – і весь робочий тиждень проходить легко».

Своїми враженнями і секретами успішної риболовлі поділився Роман Черняк, що вже встиг зарекомендувати себе не тільки завзятим рибалкою, але і відмінним кулінаром:

«50% успіху на риболовлі – це правильний вибір місця; ще 40% досвід і майстерність, 10% везіння. На Оболонській набережній ловив вперше, потрібно надалі підібрати ключик до цього місця, врахувати різні нюанси. Локація не дозволяла зварити уху прямо на місці, тож прийняли командне рішення перенести кулінарну частину заходу в Боярський ліс. За вже сформованою традицією мені довірили приготування юшки із загального улову. Якихось особливих секретів у готуванні немає: щоб уха вийшла дійсно смачною, потрібна свіжа рибка і дружна компанія помічників. Головне готувати з любов'ю і задоволенням!»

«Наступний фестиваль, швидше за все, організуємо вже у наступному році, наприкінці квітня або початку травня. У цей час риба найактивніша. Сподіваюся, за зиму більшість людей засумують за риболовлею та учасників буде в рази більше. Готовий провести майстер-клас людям, які не вміють рибалити. Риболовля – це легко та корисно!», – поділився планами на майбутнє Дмитро Влязло.