З 20 на 21 травня любов до риболовлі, жага пригод і дух змагань зібрали співробітників ВЕНТС на мальовничому березі Жукова острова. Команда рибалок із 16-ти осіб, в тому числі і представниці прекрасної половини компанії, змагалися в рибній ловлі на фідерні снасті, неформально спілкувалися і заряджалися яскравими позитивними емоціями. Про те, як проходив 3-й рибальський фестиваль – у нашому репортажі.
До VENTSFISH SPRING 2016 наша команда підготувалася грунтовно: огородили територію на березі, попередньо облагородивши її та очистивши від сміття; спорудили настил від дощу, встановили стіл і розклали намети. Вранці у суботу змагання оголосили відкритим. Незважаючи на мінливу погоду, яка не сприяє активному кльову, наші рибалки показали гідні результати.
У списку фіналістів VENTSFISH SPRING в цьому році були як нові імена, так і неодноразові переможці:
1-е місце - Андрій Кожушко, провідний менеджер з експортних продажів і маркетингу;
2-е місце - Роман Черняк, інженер планово-диспетчерського відділу;
3-е місце - Олександр Міщенко, товарознавець.
Своїми враженнями поділився фіналіст фестивалю, Андрій Кожушко:
«Жуків острів – чудове місце для риболовлі та відпочинку на природі. Однак умови для риболовлі видалися досить непрості. У прибережній зоні багато водоростей, що чіпляються за снасті; до того ж, піднявся сильний вітер і хвилі. Погода різко змінювалася протягом дня, а риба, як відомо, цього не любить. На самому початку змагання мені не дуже щастило, але, злегка змінивши тактику, вдалося поліпшити свій результат.
Успішна риболовля – це, багато в чому, питання удачі. Плюс, необхідно володіти навичками поводження зі снастями, витримкою і вмінням не здаватися. Емоції від фестивалю тільки позитивні: приємне спілкування з колегами в неофіційній обстановці допомагає набратися сил перед новою робочим тижнем».
Під час риболовлі учасники релаксували на природі, готували ароматні шашлики і наваристу юшку із загального улову (плотви, густери і чехоні). За доброю традицією, шеф-кухарем виступив заслужений переможець фестивалів Роман Черняк; він майстерно диригував кулінарним процесом, в якому брала участь вся дружна команда.
Наступний VENTSFISH наші рибалки планують провести у вересні, а поки активно готуються до цього заходу – заготовляють снасті й рибальські аксесуари, залучають нових учасників. Тож чекаємо на поповнення у рибальських рядах ВЕНТС!